TJENESTER

Fornøyd- og kvalitetsgaranti:
Vi har kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer kan varsle oss via telefon eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. Vi kan også sende deg bilderapport etter gjennomført vask.

FAST Vaskehjelp

Fast avtale på vaskehjelp inneholder: Støvtørking av lett tilgjengelige flater i alle rom. Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper Vask av kjøkken, benker og bord. Flekkfjerning på skapfronter, platetopp m.m. Vask av bad, toalett og vaskerom Vask av alle gulv • Prioritet ved vask i høytider • Første gang utfører vi en startpakke. Da rengjør vi ekstra godt på bad og kjøkken + lister og dørblader og synlige flekker på dører. • Vårt firma fokuserer på kvalitet og høy kundeservice. Så hver gang ser vi at det er noe som må vaskes, vil vi gjøre det. Litt mer enn du kan lese i kontrakten men vi setter en stor pris på å maksimere hygienen. Vi skal ta vare på hjemmet ditt som om det er vårt eget! Vi vet at hver kunde, hvert hus og hver leilighet er forskjellig og trenger en individuell tilnærming. Vi behandler hvert sted på en individuell måte og etter ditt behov.

Hovedrengjøring

Er tiden inne for en skikkelig hovedrengjøring? Dette er noe de fleste ønsker hjelp til enten det er hjemme, på kontoret eller i en annen virksomhet. Hovedrengjøring omfatter rengjøring og støvsuging av gulver, vask av vegger og tak Vinduspuss med karmvask (utvendig vinduer hvor dette er tilgjengelig fra innsiden), innvendig dør og karmvask. Tak og vegglister som er tilgjengelige uten flytting av tyngre møbler. På bad og kjøkken vaskes tak, vegger, sluk og ventiler, utvendig vask av alle fastmonterte skap, benkeplater og oppvaskkum. Tepperens og vask av hvitevarer kan jo også utføres mot et tillegg. Eller trenger du kanskje å vaske hele kjøkkenet (inkludert en stekeovn, en kjøleskap, skap innvendig)? Vi skal ta ut, vaske og sette alt tilbake på plass når vi blir ferdige med renhold.

Flyttevask

Flyttevask kan vi ta oss av – slik at du kan fokusere på din nye bolig eller ditt nye lokale. Spar tid og krefter ved å overlate jobben til profesjonelle. Det er mye jobb å flytte. Uansett om det er bedriften som flytter eller familien. Når pakking i esker, bæring, kjøring og mer bæring er gjort, gjenstår flyttevask før du kan si deg helt ferdig. En flyttevask må gjøres skikkelig, og det kan noen ganger være vanskelig, og ikke minst slitsomt, å gjennomføre den tilfredsstillende på egenhånd. Det er ikke bare snakk om en vanlig nedvask, for nye eiere vil potensielt gå med lupe for å sjekke hvordan jobben er utført. Kjøper man et nytt hus er gjenglemte hybelkaniner og sot i taket det siste man ønsker å finne. Det er ganske vanlig at det oppstår små tvister mellom selger og kjøper i forbindelse med rengjøringen av bolig eller næringsbygg. Skrekkhistoriene er mange, både for selgere og kjøpere. Det er derfor viktig å vite at en flyttevask blir utført på en måte der man unngår dette. En flyttevask utført av Ren Sone garanterer deg en jobb utført med kvalitetssikring, der du kan være helt trygg på at den nye eieren ikke vil klage. Vi har lang erfaring innen flyttevask. Alt for at du, på alle måter, skal føle deg ivaretatt som kunde uansett om du er privatperson, eller eier en bedrift som skal over i nye lokaler. Trenger din terrasse eller ditt inngangsparti en liten oppussning ? Gi oss beskjed! Vi skal gjerne hjelpe deg og sette opp prisen av renholdstjenesten vår. Kvalitet garanti!!! . Kontakt oss idag for et godt tilbud på flyttevask.

Visningsvask

Vi kan hjelpe deg med en skikkelig gjennomført visningsvask! Ved en visningsvask utfører vi: • Støvsuging av tepper, gulv, gulvlister, sofa og lenestol • Vask av dørblader, gulvlister, karmer og brytere • Grundig støvtørking av tilgjengelige flater • Vask av sanitærutstyr og utvendig skap • Vask av panelovner og radiatorer, utvendig • Vask av gulv • Vask av skap/skuffer utvendig kjøkken/bad • Flekkfjerning vegger bad/kjøkken

Airbnb rengjøring

Leier du ut leiligheten din gjennom Airbnb? Vi kan hjelpe deg med å skape rene og innbydende omgivelser for dine gjester. Vi er fleksible, lett tilgjengelige og klare til å hjelpe deg! Vi rengjør hvert rom gjestene kan bruke under oppholdet, spesielt godt på badet og kjøkkenet. Skal du på ferie mens du leier ut en leilighet? Vi kan skifte sengetøy dersom du legger frem et rent sengetøy til oss. Eller vi kan rett og slett vaske alle håndklærene og sengetøyet ditt. Vi kan ta bilder av noen eventuell skade hvis nødvendig.Foruten kan vi passe på alt slik at du kan nyte feriene dine uten stress . Og sist men ikke minst, vil vi gjerne ta vare på blomstene dine. Og vi skal vanne dem med stor glede. Tenk deg hvor deilig det ville være å heller kunne bruke den hele fri tiden du vanligvis bruker på husvask på familien eller vennene dine! Og så komme hjem til et rent og pent hus!

VINDUSVASK

Vindusvask, inkludert utvendig vask. Vinduer som er koblede eller har sprosser er ikke inkludert. Ved utvendig vindusvask må disse være vendbare eller tilgjengelige fra innsiden.

TRAPPEVASK

Trapper og trapperom brukes av mange mennesker hver dag, og gir ofte førsteinntrykket av eiendommen, kontoret eller borettslaget.Trappevask må derfor foretas med jevne mellomrom av dyktige fagfolk Rengjøring inkluderer støv og smuss fjerning,støvsuging av tepper,heisrengjøring og vi vasker selvfølgelig også av rekkverk, vinduskarmer, postkasser og andre overflater, avhengig av dine behov og ønsker.

Daglig renhold for kontor og bedrift

Alle bedrifter har behov for jevnlig renhold. På en befaring i ditt lokale finner vi ut hvilke behov du har og hvor ofte du trenger renhold på arbeidsplassen. Har du et fabrikklokale, lager eller verksted i tilknytning dine kontorer kan vi også utføre renhold her. Oljesøl, hyppig fart inn og ut osv kan føre til større behov for rengjøring. Sammen utarbeider vi en renholdsplan som sørger for rene og pene lokaler, slik at man gleder seg over å komme på jobb. I tillegg til daglig renhold for kontorer og bedrifter vi anbefaler en årlig hovedrengjøring. Da tar vi en grundig nedvask av alt som ikke blir vasket i det daglige - slik som lister, tak, vegger, samt alle kriker og kroker som ikke får oppmerksomhet ellers.

BYGGERENGJØRING

Byggvask er nødvendig for å kunne ferdigstille et hus eller et byggeprosjekt. Før potensielle kjøpere eller leietakere kan kommme på visning, må byggherren være sikker på at det er rengjort fullstendig og etter alle forskrifter. En byggvask skal sikre at huset, leilighetene eller kontorlokalene er frie for byggestøv og annet som samler seg under en byggeprosess.

BRAKKEVASK

Vår brakkerenholdstjeneste er all Inclusive der vi i tillegg til renhold, leverer og etterfyller alt kunden trenger av dispensere, stativer og artikler som håndtørkepapir, avfallsekker, poser, håndsåpe, håndrens og håndkrem.

KONTAKT OSS

Adresse:
Myrsethveien 4a
1467 Strømmen
            Oslo\Viken
            Org. 831396792

tel. 99 888 008

epost: post@rensone.no

Ren Sone er offentlig godkjent renholdsvirksomhet