OM OSS

RenSone er et nyetablert selskap i Oslo-området, men våre ansatte har over 12 års erfaring i renholdsbransjen. Gründeren startet sin karriere Kristiansand, hvor hun som daglig leder håndterte  mange utfordringer i både private og offentlige anlegg, fra boligblokker og skoler til Kjevik lufthavn og Radisson Blue Caledonien Hotell. I tillegg har vi også utført utallige flyttevask, brakkevask, kontorvask og trappevask.
 
Fast Vaskehjelp var og er populært, som vi også har god erfaring med. Etter en lang arbeidsdag, er det ikke mange som drømmer om å gjøre husarbeid.
 
Da gründeren bodde og jobbet i turistbyen Kristiansand, håndterte hun mange oppdrag i knyttet til utleie av leiligheter og hytter gjennom AirBnB. Her tok hun med seg viktigheten og verdien av å være ekstra oppmerksom på detaljer under rengjøring.
 
RenSone bruker profesjonelle rengjøringsmidler og utstyr fra de beste produsentene. Våre tjenester er rettet mot privatpersoner, og vi ønsker å være fleksible og tilpasse oss dine behov.  Vi tilbyr rengjøringstjenester av høyeste kvalitet.
 
Vi tilbyr høykvalitetstjenester til konkurransedyktige priser. Kundetilfredshet er vår prioritet.  La oss ta oss av husvasken din, det daglige renholdet eller flyttevasken. Vi garanterer et godt resultat, med punktlige og hyggelige ansatte!
 
For tida har vi en stor gruppe fornøyde kunder i Oslo og Viken – bli en av dem 😉 Sjekk oss ut!
 

Daglig leder
Marta Strumidlo

KONTAKT OSS

Adresse:
Myrsethveien 4a
1467 Strømmen
            Oslo\Viken
            Org. 831396792

tel. 99 888 008

epost: post@rensone.no

Ren Sone er offentlig godkjent renholdsvirksomhet